Oct 312017
 

Het schrijven en uitgeven van een boek is niet gemakkelijk, maar wel erg leuk om te doen. Nog leuker word het als je boek echte vormen begint aan te nemen.

Afgelopen juni kwam ik op het idee een boek te gaan schrijven over self-pubben in Nederland en België. En nu, amper vier maanden later is het al zover dat het bijna uitkomt.
Er is heel erg veel gebeurd in een korte tijd en ik heb heel erg blij dat ik jullie nu de voorkant en flaptekst van mijn nieuwe boek kan onthullen.

Flaptekst

Lijkt het uitgeven van je eigen boek je te ingewikkeld? Breekt het zweet je uit bij de gedachte dat je aan marketing moet gaan doen? Weet je niet hoe je een papieren boek in de boekhandel kunt krijgen? In Doe het lekker zelf! geeft Maria Staal tips om het uitgeven van je eigen boek makkelijk te maken.

Als schrijver en self-publishing expert weet Maria als geen ander hoeveel er op een self-pubber afkomt bij het uitgeven van een eigen boek. Maar door het volgen van de beproefde methoden van de indie revolutie hoeft het self-pubben van een boek geen nachtmerrie meer te zijn.

In dit boek leer je hoe:

 • Je eenvoudig een papieren én ebook kunt uitgeven.
 • Effectieve marketingtechnieken je geen kostbare schrijftijd hoeven te kosten.
 • Je rustig kunt blijven ondanks alles wat er op je afkomt als self-pubber.

Het uitgeven van je eigen boek is niet een ‘laatste hoop’ om het onder ogen van lezers te krijgen. Het is een volwaardige keuze in het huidige Nederlandstalige uitgeeflandschap. Als je er klaar voor bent om je eigen uitgever te worden, dan is dit boek voor jou!

***

Doe het lekker zelf! ligt momenteel bij de formatter en komt uit op 1 december 2017. Als voorproefje kun je alvast de gratis mini-starterskit downloaden via www.mariastaal.nl/mini-starterskit

Aanverwante blogpost:

  3 Responses to “Voorkant van mijn nieuwe boek: Doe het lekker zelf!”

 1.  

  Hi Maria,

  Ik kijk uit naar je boek, ga het zeker aanschaffen. In de tussentijd probeer ik de starterskit te downloaden maar ondanks de bevestiging dat het is gelukt komt er geen mail binnen. Ook niet in de spamfilter. Doe ik iets verkeerd?
  Hartelijke groet en dank voor je leuke site en alle hulp bij het publiceren van een boek.

 2.  

  daar ben ik nog een keer, er zat een vertraging in. De mail is binnen en het is gelukt! Hoera…

 Leave a Reply

(required)

(required)