Handig nieuw overzicht van goedkope ebooks

LET OP! Dit is een oudere blogpost. Misschien vind je er nog wel bruikbare tips, maar als het gaat om technische- of uitgeefinformatie is de kans groot dat deze is verouderd. Klik op de onderwerpen in het menu bovenaan, om de nieuwste blogposts en informatie te vinden. Bedankt en blijf schrijven! – Maria Staal

Goed nieuws voor iedereen die een graag ebooks leest en ze het liefst zo goedkoop mogelijk aanschaft!

De boekensite Hebban heeft twee, voor Nederland, nieuwe overzichten op hun site staan. Op de een staan de goedkoopste ebooks op populariteit gerangschikt. De ander is een lijst van alle ebooks onder de 5 euro.
De overzichten worden automatisch bijgewerkt, waarbij naar alle Nederlandse webwinkels wordt gekeken.

Hebban zegt zelf hiermee een wapen te hebben in de strijd tegen de piraterij in Nederland. Omdat de site de beschikbaarheid en prijzen checkt van ebooks bij alle bekende ebookwinkels, heeft het hiermee een uniek en vooral ook geld besparend hulpmiddel voor de lezers van ebooks. Hiermee bewijzen ze bovendien dat er echt wel voldoende betaalbaar aanbod is.

Piraterij is een onderwerp dat mij na aan het hart ligt en waar ik het in een andere blogpost nog eens wat meer over wil hebben. Ik ben echter blij dat er door deze twee nieuwe overzichten alvast weer een excuus minder is om ebooks illegaal te downloaden.

Hierdoor zullen in de toekomst schrijvers hopelijk legaal worden betaald voor hun harde werk om schrijfsels op het spreekwoordelijke papier te krijgen.

En in tegenstelling tot de lachende piraat in het plaatje, is de piraterij van ebooks in Nederland geen grappige zaak.

Verder lezen:

 

About Maria Staal 273 Articles
Maria is geboren en getogen in Groningen, maar heeft ook veel van de wereld gezien. Ze schrijft detective verhalen onder een pseudoniem, helpt schrijvers hun eigen boeken uit te geven door middel van haar blog, boeken en podcast. Ze heeft samen met haar schrijfcoach een succesvolle methode bedacht voor het plotten van verhalen. Houdt van ruimtevaart, fietsen en katten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.