#1 Vlog Hoe prijs ik een ebook?

Heb je moeite te bepalen wat de beste prijs is voor je ebook? In dit vlog kijk ik naar de verschillende mogelijkheden die er zijn en leg ik uit waarom het goed is de prijs voor je ebook laag te houden.
Ook is er nieuws uit de self-pubwereld en de Tip van de week!

Verder lezen:

 

About Maria Staal 266 Articles
Maria is geboren en getogen in Groningen, maar heeft ook veel van de wereld gezien. Ze schrijft detective verhalen onder een pseudoniem, helpt schrijvers hun eigen boeken uit te geven door middel van haar blog, boeken en coaching, en heeft samen met haar schrijfcoach een succesvolle methode bedacht voor het plotten van verhalen. Houdt van ruimtevaart, fietsen en katten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.