Voorkant van mijn nieuwe boek: Doe het lekker zelf!

Het schrijven en uitgeven van een boek is niet gemakkelijk, maar wel erg leuk om te doen. Nog leuker word het als je boek echte vormen begint aan te nemen.

Afgelopen juni kwam ik op het idee een boek te gaan schrijven over self-pubben in Nederland en België. En nu, amper vier maanden later is het al zover dat het bijna uitkomt.
Er is heel erg veel gebeurd in een korte tijd en ik heb heel erg blij dat ik jullie nu de voorkant en flaptekst van mijn nieuwe boek kan onthullen.

Flaptekst

Lijkt het uitgeven van je eigen boek je te ingewikkeld? Breekt het zweet je uit bij de gedachte dat je aan marketing moet gaan doen? Weet je niet hoe je een papieren boek in de boekhandel kunt krijgen? In Doe het lekker zelf! geeft Maria Staal tips om het uitgeven van je eigen boek makkelijk te maken.

Als schrijver en self-publishing expert weet Maria als geen ander hoeveel er op een self-pubber afkomt bij het uitgeven van een eigen boek. Maar door het volgen van de beproefde methoden van de indie revolutie hoeft het self-pubben van een boek geen nachtmerrie meer te zijn.

In dit boek leer je hoe:

  • Je eenvoudig een papieren én ebook kunt uitgeven.
  • Effectieve marketingtechnieken je geen kostbare schrijftijd hoeven te kosten.
  • Je rustig kunt blijven ondanks alles wat er op je afkomt als self-pubber.

Het uitgeven van je eigen boek is niet een ‘laatste hoop’ om het onder ogen van lezers te krijgen. Het is een volwaardige keuze in het huidige Nederlandstalige uitgeeflandschap. Als je er klaar voor bent om je eigen uitgever te worden, dan is dit boek voor jou!

About Maria Staal 273 Articles
Maria is geboren en getogen in Groningen, maar heeft ook veel van de wereld gezien. Ze schrijft detective verhalen onder een pseudoniem, helpt schrijvers hun eigen boeken uit te geven door middel van haar blog, boeken en podcast. Ze heeft samen met haar schrijfcoach een succesvolle methode bedacht voor het plotten van verhalen. Houdt van ruimtevaart, fietsen en katten.

3 Comments

  1. daar ben ik nog een keer, er zat een vertraging in. De mail is binnen en het is gelukt! Hoera…

  2. Hi Maria,

    Ik kijk uit naar je boek, ga het zeker aanschaffen. In de tussentijd probeer ik de starterskit te downloaden maar ondanks de bevestiging dat het is gelukt komt er geen mail binnen. Ook niet in de spamfilter. Doe ik iets verkeerd?
    Hartelijke groet en dank voor je leuke site en alle hulp bij het publiceren van een boek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.