De Indie Awards zijn er weer! Nomineer je boek

Het is november en dat betekend dat het weer tijd is voor de jaarlijkse Indie Awards. De hele maand november kunnen door self-pubbers uitgegeven boeken worden genomineerd om mee te dingen naar een van deze felbegeerde prijzen.

De Indie Awards werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd door Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books) en was een groot succes.
Dit jaar is er naast de prijzen voor fictie boeken ook een award voor non-fictie. Bovendien worden ook redacteurs in het zonnetje gezet met hun eigen prijs.

Juryprijzen:

  • Beste boek 2018
  • Meest verrassende plottwist
  • Meest memorabele personage

Publieksprijzen:

  • Beste boek 2018
  • Mooiste cover
  • Meest leerzame boek 2018 (voor non-fictie)

Prijs voor de beste redacteur

De uitreiking van de Indie Awards is op 13 April 2019.

Nomineren

Op 1 november is het nomineren van boeken van start gegaan. Iedereen kan meedoen en boeken nomineren. Indies mogen hun eigen boeken nomineren, maar ook boeken van anderen. De voorwaarde is dat het om zelf uitgegeven boeken gaat, met ISBN en geschreven in het Nederlands. De boeken moeten (voor het eerst) zijn verschenen tussen 1 januari 2018 en 31 december 2018.

De nominatieperiode sluit op 30 november 2018.

Ik ben blij dat de Indie Awards dit jaar terugkomen. Er komen steeds meer self-pubbers bij weer en onze boeken verdienen een prijs. Doe dus mee en nomineer je eigen boek of boeken van collega self-pubbers!

Ga voor meer informatie over de Indie Awards of nominaties naar www.theindieawards.nl of Facebook www.facebook.com/theindieawards/

 

About Maria Staal 272 Articles
Maria is geboren en getogen in Groningen, maar heeft ook veel van de wereld gezien. Ze schrijft detective verhalen onder een pseudoniem, helpt schrijvers hun eigen boeken uit te geven door middel van haar blog, boeken en podcast. Ze heeft samen met haar schrijfcoach een succesvolle methode bedacht voor het plotten van verhalen. Houdt van ruimtevaart, fietsen en katten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.