Je manuscript is af! Wat nu?

Daar zit je dan als schrijver. Je manuscript is af en nu wil je het onder de ogen van lezers gaan brengen. Maar hoe doe je dat? Welke mogelijkheden zijn er allemaal en wat is beter? Zelf je boek uitgeven of een uitgeverij zoeken?

Via de onderstaande flowchart kun je kijken welke opties er zijn voor het uitgeven en waar je op moet letten. Wil je het groter zien? Klik dan op de flowchart.

Verder lezen:

 

About Maria Staal 273 Articles
Maria is geboren en getogen in Groningen, maar heeft ook veel van de wereld gezien. Ze schrijft detective verhalen onder een pseudoniem, helpt schrijvers hun eigen boeken uit te geven door middel van haar blog, boeken en podcast. Ze heeft samen met haar schrijfcoach een succesvolle methode bedacht voor het plotten van verhalen. Houdt van ruimtevaart, fietsen en katten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.