Superleuk gesprek over selfpubben en wat erbij komt kijken!

Vorige week zaterdag heb ik een superleuk gesprek gehad met schrijfster en filmmaker Robin Rozendal. We hadden het over alle ins en outs van het selfpubben, waar moet je aan denken als je nog maar net begint en of je ook aan marketing moet doen.

Wil je meer weten over wat Robin allemaal doet, bezoek dan haar Youtube kanaal Robin Rozendal. Hierop plaatst ze elke week een video over schrijven, self-pubben of schilderen.

 

About Maria Staal 272 Articles
Maria is geboren en getogen in Groningen, maar heeft ook veel van de wereld gezien. Ze schrijft detective verhalen onder een pseudoniem, helpt schrijvers hun eigen boeken uit te geven door middel van haar blog, boeken en podcast. Ze heeft samen met haar schrijfcoach een succesvolle methode bedacht voor het plotten van verhalen. Houdt van ruimtevaart, fietsen en katten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.