5 tips over marketing en nog wat meer (fun video!)

Toen ik Robin Rozendal in Zwolle ontmoette hebben we het niet alleen over selfpubben gehad, maar ook specifiek over marketing. Daar zijn vijf supergoede tips uitgekomen over marketing en wat er nog meer bij komt kijken.

Het tweede boek uit mijn serie De praktische gids, Marketing voor schrijvers, komt op 7 november a.s. officieel uit. Daarin staan nog veel meer tips over marketing en promotie. Het is via deze link verkrijgbaar.

#

Wil je meer weten over wat Robin allemaal doet, bezoek dan haar Youtube kanaal Robin Rozendal. Hierop plaatst ze elke week een video over schrijven, self-pubben of schilderen.

Verder lezen (en kijken):

 

About Maria Staal 272 Articles
Maria is geboren en getogen in Groningen, maar heeft ook veel van de wereld gezien. Ze schrijft detective verhalen onder een pseudoniem, helpt schrijvers hun eigen boeken uit te geven door middel van haar blog, boeken en podcast. Ze heeft samen met haar schrijfcoach een succesvolle methode bedacht voor het plotten van verhalen. Houdt van ruimtevaart, fietsen en katten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.