Nieuw stappenplan voor het verkopen ebook op Bol.com!

Ik ben super enthousiast! De laatste tijd komen er steeds meer vragen over het uitgeven van ebooks en daar ben ik blij om. Het geeft namelijk aan dat het digitale uitgeven in een stroomversnelling komt en dat is goed nieuws. Want het betekent dat we als selfpubbers een succesvolle tijd tegemoet kunnen zien, want als er iets is dat selfpubbers goed kunnen is dat digitaal hun boeken uitgeven.

Naast dat dingen opeens heel snel gaan, zijn er ook veel onzekerheden. Zo gaat een van de vragen die ik veel krijg van schrijvers over hoe ze een ebook op Bol.com kunnen verkopen. Nu heb ik daar in het verleden al eens een uitgebreide blogpost over geschreven, maar toch blijven er nog onduidelijkheden.

De beste manier om je ebook op Bol.com te krijgen is nog altijd via het zelfuitgeefplatform Kobo Writing Life. Over hoe dat werkt en wat er allemaal bij komt kijken heb ik een gloednieuwe gids gemaakt waarin stap-voor-stap het hele proces precies wordt beschreven.

Deze Ultieme gids voor het uitgeven van je ebook op Bol.com kun je vanaf vandaag gratis downloaden!

Deze nieuwe gids is niet alleen voor beginners. Ook gevorderden kunnen er ideeën in vinden om hun ebooks nóg beter vindbaar te maken op Bol.com. Dus schroom niet het te downloaden.

Graag hoor ik wat jullie vinden van dit stappenplan. Is het handig, of niet? Heb je nog vragen? Laat het me weten. Dat kan door een reactie achter te laten op deze blogpost, maar je mag me ook mailen via maria (at) mariastaal (punt) com.

Door de coronapandemie is het digitale uitgeven in Nederland en België in een stroomversnelling gekomen. Ik hoop dat alle selfpubbers daar hun voordeel mee doen, want we gaan zeer zeker een interessante tijd tegemoet!

***

Verder lezen:

  • Hoe krijg ik eigenlijk mijn ebooks op Bol.com? Gelukkig kan dat heel gemakkelijk via de website van Kobo Writing Life! Lees er alles over via: Help! Hoe krijg ik mijn ebooks op Bol.com?
  • Hoe maak je eigenlijk een ebook? Wat komt er allemaal bij kijken en waar moet je rekening mee houden? Leer alles over ebooks via: Hoe maak je een ebook?
About Maria Staal 273 Articles
Maria is geboren en getogen in Groningen, maar heeft ook veel van de wereld gezien. Ze schrijft detective verhalen onder een pseudoniem, helpt schrijvers hun eigen boeken uit te geven door middel van haar blog, boeken en podcast. Ze heeft samen met haar schrijfcoach een succesvolle methode bedacht voor het plotten van verhalen. Houdt van ruimtevaart, fietsen en katten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.