Interview met Self Publishing Insiders Podcast

Op donderdag 15 december 2022 hebben Petra en ik een superleuk interview gehad met Mark Leslie Lefebvre van Draft2Digital! 😃 Op hun Self Publishing Insiders Podcast mochten we live praten over de verschillen én de overeenkomsten tussen het Nederlandstalige en ‘Engelse’ zelf uitgeven.

Mark was erg geïnteresseerd in hoe dingen hier in Nederland en België gebeuren en hoe internationale selfpubbers daar gebruik van kunnen maken om hun boeken op de Nederlandstalige markt te brengen.

Verder lezen:

Wij hebben Mark een keer geïnterviewd voor onze Schrijven & Uitgeven Podcast. Hij heeft ons toen meer verteld over Draft2Digital. Je kunt het via deze link luisteren en lezen: Interview met Mark Leslie Lefebvre van Draft2Digital

About Maria Staal 272 Articles
Maria is geboren en getogen in Groningen, maar heeft ook veel van de wereld gezien. Ze schrijft detective verhalen onder een pseudoniem, helpt schrijvers hun eigen boeken uit te geven door middel van haar blog, boeken en podcast. Ze heeft samen met haar schrijfcoach een succesvolle methode bedacht voor het plotten van verhalen. Houdt van ruimtevaart, fietsen en katten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.