Ebook verkopen op Bol.com?

Download dan de gratis Ultieme gids met uitgebreid stappenplan!

Met deze gids heb je alle tips op een rijtje om je ebook perfect op Bol.com te laten verschijnen.

  • Duidelijke screenshots met tips en uitleg
  • Extra informatie over je ebook zichtbaar maken voor lezers op Bol.com
  • Uitgebreide woordenlijst met vaktermen

Vul hieronder je email in en ontvang de gratis Ultieme gids!

    Na het invullen van je emailadres krijg je een korte serie emails van mij, Maria Staal. Je word lid van mijn speciale lijst voor schrijvers en creatievelingen en krijgt 1x per maand een nieuwsbrief vol tips voor het uitgeven van je boeken (geen verkooppraatjes!). Ik zal je ook zo nu en dan een update sturen, bijvoorbeeld als ik een nieuw boek heb of een cursus heb gemaakt.

    Ik hecht veel waarde aan privacy en zal je nooit gaan spammen. Je kunt je altijd afmelden van mijn lijst door de link te klikken onderaan iedere email die ik je stuur, of door me te mailen via maria@mariastaal.nl.